Ohře bez odpadků!16.04.2016

Doplňující informace! V Pomezí nad Ohří je sraz před Obecním úřadem v 9,00


Važení přátelé, zveme vás - kterým není lhostejné prostředí, ve kterém žijeme - na akci, která se bude konat v našem okolí. Řeka Ohře je fenoménem Karlovarského kraje a zaslouží si naši pozornost. Cílem je očistit řeku Ohře od předmětů, které do ní nepatří.

Přátelé MAS 21, o. p. s. spolu s ostatními MAS Karlovarského kraje v letošním roce zaštítí pod Krajskou sítí místních akčních skupin dobrovolnickou akci „Čištění řeky Ohře“. Cílem akce je řeka Ohře bez odpadků a předmětů, které do ní nepatří. Úklid bude probíhat jak v toku řeky, tak na březích téměř po celé délce řeky v Karlovarském kraji.  

MAS 21, o. p. s. organizuje dne 16. 4. 2016 úklid na úseku řeky Cheb – Kynšperk. Ve stejný den proběhne na našem území úklid břehu přehrady Skalka mezi Chebem a Pomezí nad Ohří. Obě tyto události budou zaregistrvány do celorepublikové úklidové akce Ukliďme svět, ukliďme Česko 2016 (http://www.uklidmecesko.cz/map/).

V tuto chvíli je zajištěna podpora Povodí Ohře, státního podniku, který poskytne materiální podporu (rukavice, pytle), svoz odpadu a skládkovné. Zároveň je přislíbená spolupráce půjčoven lodí a vodáckého vybavení, které na náš úsek zdarma zapůjčí lodě a vybavení. 

V případě, že Vás výše poskytnuté informace zaujaly a měli byste zájem podpořit akci „Čistění řeky Ohře“, neváhejte se obrátit na Obcení úřad v Pomezí nad Ohří.

V Pomezí nad Ohří je sraz před Obecním úřadem v 9,00 - více info zde

Pečlivě si prosím přečtěte bezpečnostní pokyny - jsou zde 

Občerstvení bude zajištěno:-)

Předem děkujeme za váš čas a za vaši aktivitu, kterou přispějete k dobré věci.

MAS 21, o.p.s.
sídlo: Plzeňská 32, 354 71 Velká Hleďsebe
pracoviště: K Nemocnici 2381/2, 350 02 Cheb
tel.: +420 608 124 002
e-mail: blaskova@mas21.cz

www.mas21.cz

Najdete nás na Faceboku J